Freestyle

Freestyle kurs.

Freestyle är en sport där man sätter ihop tricks till musik tillsammans med sin hund. Sporten passar alla hundar då du tränar utefter din och din hunds förmåga, musiken betyder inte heller att du behöver dansa då det är din hund som ska utföra rörelserna och tricken.

Att jobba med konster och tricks stärker samarbetet mellan hund och förare, utvecklar hundens kroppskontroll, självförtroende och uthållighet, något man har nytta av i många sammanhang. Men det viktigaste är att du vill ha roligt tillsammans med din hund!

Denna kursen passar alla, för dig som bara vill ha en rolig aktivering tillsammans med din hund till dig som är intresserad av hundsporten freestyle.

Under denna kurs får du lära dig mer om hur man tränar in olika tricks, formar beteenden och hur du ska tänka kring när du sätter ihop olika tricks med varandra. Under denna kurs får du en tanke om hur sporten fungerar – och den passar även dig som vill lära dig att träna tricks och ha roligt tillsammans med din hund.

Vi kommer även att prata lite om Freestylens andra sport som är Heel Work to music (HTM) där man har 10 st fast positioner man utgår i från.

 

Kursdatum: Torsdagar 25/11, 1/12, 9/12 kl: 18.15-19.15
Kostnad: 1400 kr
Antal deltagare: 6 st
Plats: Västerhaninge hundhall

Anmäler du dig så godkänner du anmälningsvillkoren.

_MG_7862

Prova på Freestyle

Vill du lära hunden roliga tricks? Kanske även nyfiken på sporten Freestyle? Att jobba med konster och tricks stärker samarbetet mellan hund och förare, utvecklar hundens kroppskontroll, självförtroende och uthållighet, något man har nytta av i många sammanhang.

Kursdatum: Söndag 5/12 kl: 13.00-14.00
Kostnad: 295 kr
Antal deltagare: 8 st
Plats: Ingarö sportfällt, Näsuddsvägen

Anmälan görs till Marre här.

 

4418_103265901936_4841443_n