Tema kurser

Tematräffarna passar perfekt när man har svårt att binda upp dig på en hel kurs eller bara vill göra något roligt med sin hund.

Instruktör: Benita Poulsen
Anmälan: Görs längre ner i formuläret

_MG_4376k
Vardagslekar som stärker er relation.
Att leka med sin hund på olika sätt stärker er relation och du får en hund som vill lyssna på dig och tycker att du är hela världen för dom.
Kom och lek med oss 😉
Jag kommer att lär er hur vi stärker relationen med vår hund genom lekar.
Plats: Västerhaninge hundhall
Datum: 9/12 kl: 19.15-ca 20-15
Kostnad: 200 kr

Valp och unghunds prat.

Känner du att du inte har någon att bolla ideér med när det kommer till din valp eller unghund? Varför biter min valp mig så mycket, varför springer den runt hemmet som en galning, varför kan inte min hund vara ensam hemma? Det finns många frågetecken som man kanske känner sig ensam om men jag kan lova dig, du är inte ensam. Jag bjuder in dig och din hund till en kväll där vi delar våra frågetecken med andra och jag finns där att dela mina bästa tips till just dig. Känner du att du inte vill eller kan ta med dig din hund så är du mer än välkommen att komma utan hund också.

Plats: Västerhaninge hundhall
Datum: Fredag 10/12 kl: 16.00-ca17.30
Kostnad: 200 kr

Hjälp hunden inför nyår.

Har du en ny hund för i år eller en hund som är osäker på fyverkerier? Går även bra med hundar som inte reagerar alls också.
Denna kväll kommer jag ge dig tips på hur du lättast kan hjälpa din hund genom nyårsnatten och även innan och efter nyår.
Hur ser jag att min hund blir osäker? Hur ska jag agera om det smäller?
Plats: Västerhaninge hundhall
Datum: Torsdag 16/12 kl: 18.30-ca 20.00
Kostnad: 200 kr