Vardagslydnad

Kurser i vardagslydnad, koppelträning, inkallning, hundmöten, aktivering mm.

Här har jag samlat alla kurser inom vardagslydnad, vill ni bättra på ert samarbete? Få en följsam, väluppfostrad och lätthanterlig hund? Få en hund som fungerar i vardagen? Eller bara göra något kul tillsammans med din hund? Då kommer någon utav mina vardagslydnads kurser passa er.

Du kommer få tips och verktyg för att bättra på er relation, motivera din hund och hur ni får ett bättre samspel.

 

VARDAGSLYDNAD GRUND

Vi lägger grunden för en välfungerande vardag tillsammans med din hund. Vi bygger upp er relation och samarbete med roliga och lekfulla övningar.
Målet med kursen är att du ska få verktyg i hur du kan bygga en sund relation med din hund, att som hundägare få känna ett teamarbete mellan hund och ägare.
Vi blandar teori och praktik, super duper roliga och nyttiga övningar med hemläxor! En kurs som alla borde gå med sin hund!
Tillfällen: 4 x 1 tim
Kostnad: 1800 kronor
Datum: Onsdag 16/10, 23/10, 30/10, 6/11 18.00-19.00
Plats: Västerhaninge Hundhall 
Anmäler du dig så godkänner du anmälningsvillkoren.
Anmäl dig här.

INKALLNING - KOPPEL - KONTAKT

Kanske har du en hund som verkar upptagen med egna aktiviteter under promenaden, svårt att hålla sig från att inte dra i kopplet eller inte kommer när du kallar på den.

Under denna kurs kommer du få verktyg i hur du ska träna just kontakt, koppel och inkallning och vi kommer gå igenom varför hunden ibland väljer att göra som den gör.

Vi kommer gå igenom praktik såväl som teori för att ni ska förstå er hund bättre och hur de praktiska övningarna hjälper er i olika situationer.
Under kursens gång kommer vi även titta på hur ni med enkla medel kan aktivera er hund i vardagen och öka samarbetet med er hund.

Denna kurs passar hundar i alla åldrar (från 6 månader)

Tillfällen: 4 x 1 tim
Kursstart: Onsdag 16/10, 23/10, 30/10, 6/11 18.00-19.00
Kostnad: 1800 kr
Antal deltagare: 6 st
Plats: Västerhaninge Hundhall

Anmäler du dig så godkänner du anmälningsvillkoren.
Anmäl dig här.

AVANCERAD VARDAGSLYDNAD

Känner du att ni kan en del i vardagslydnaden men vill ännu mera? I denna kurs jobbar vi mycket med störningar, hunden ska komma på inkallning varje gång, inte försöka leka med katten som går förbi. Det finns oändliga vardags situationer man verkligen vill att sin hunds vardagslydnad ska fungera. Vi kommer genom lekar och övningar lägga i en extra växel i hundens vardagslydnad.

Tillfällen: 4 x 1 tim
Kursstart: Måndagar 11/11, 18/11, 25/11 19.00-20.00
Kostnad: 1800 kr
Plats: Västerhaninge Hundhall

Anmäler du dig så godkänner du anmälningsvillkoren.
Anmäl dig här.