Anmälningsvillkor

Dessa förhållningsregler är framtagna för allas trevnad och för att det ska kännas tryggt och säkert för dig och din hund när ni aktiverar er hos oss. Alla som anmäler sig till kurs måste läsa igenom och godkänna dessa villkor för att anmälan ska godtas.

Har du några frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Vänliga hälsningar Amazing Dog

Anmälan och betalning

När du anmält dig till en kurs hos Amazing Dog får du inom 5 arbetsdagar en bekräftelse skickat till din e-post. Detta e-post innehåller allmän kursinformation, betalningsinfo, vägbeskrivning och information om vad du ska ha med dig till dig och din hund vid kursstart. Var noga med att uppge rätt e-postadress då samtlig kursinformation skickas via e-post.

OBSERVERA! Har du inte fått din bekräftelse inom en vecka efter anmälan har det inte kommit fram! Kontakta oss snarast.

Kursavgiften betalas ska kursavgiften vara bokförda på kontot minst en vecka innan kursstart. Obetalda fakturor skickas efter påminnelse till inkassobolag.

Vi följer konsumentlagstiftningen. Anmälan till en kurs är bindande, om den inte återtas enligt nedanstående villkor.

Din anmälan är bindande, om du uteblir vid kursstart debiteras full kursavgift.

Ångerrätt: Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela oss senast 14 dagar efter det att vi bekräftat din anmälan.

Privatträning avbokas senast en dag innan bokad tid.

Deltagare

Vi försöker hålla nere antalet kursdeltagare på våra kurser. Detta för att du och din hund ska få så kvalitativ träning som möjligt. Familjemedlemmar är självklart välkomna utan extra kostnad. Har du med dig barn till kursen se till att de antingen medhaver ett attraktivt tidsfördriv eller är involverade i träningen så de inte oavsiktligt distraherar er eller andra kursdeltagare.

Barn med egen hund ska vara minst 8 år gamla eller ha med sig målsman. Undantag kan godkännas om alla parter är överens.

Personer som stör träningen kan komma att få en tillsägelse, om denna inte efterlevs kan personen avvisas från platsen. Detta är för alla deltagares trevnad och att alla ska få den uppmärksamhet och hjälp de har betalat för.

Ansvar

Strikt hundägaransvar gäller på samtliga av Amazing Dogs kurser och träningstillfällen. Som hundägare är det alltid viktigt att se till sin hund- och ansvarsförsäkring (se hemförsäkring). Amazing Dog eller deras instruktörer tar inget ekonomiskt ansvar vid hund- eller personskada.

Se till att ha din hund kopplad. Ointroducerade hundar bör ej hälsa under lektionstid. Vid kurser där fritt följ och andra moment där hundarna är lösgående kommer att ha en särskild genomgång med förhållningsregler vid kursstart.

På Amazing Dogs kurser jobbar vi för allas trevnad och välbefinnande. Vi ber samtliga deltagare att respektera varandra. Håll avstånden och hjälp varandra att optimera sitt träningstillfälle.

Hundarna

Alla hundar är välkomna på kurs hos oss. Alla raser, storlekar och åldrar. Har du en han aggressiv hund eller en hund med andra aggressioner meddela oss i förväg. Alla kurser är inte lämpade då sådana problem kan behöva tränas under särskilda omständigheter. Blir du avrådd att gå en viss kurs är det i all välmening. Vi hjälps då tillsammans åt att hitta ett träningssätt som passar dig och din hund. Detta för att alla deltagare ska känna kunna känna sig trygga med att träna i grupp hos oss.

Ägaren ansvarar för att angivna uppgifter om sin hund är sanningsenliga. Se kapitel Ansvar, strikt hundägaransvar.

Löptikar är välkomna på kurs, dock ej under höglöp och ej inomhus. Meddela oss innan om din tik löper.

Alla hundar som deltar på kurs ska vara vaccinerade. Ha vaccinationsintyg tillgängligt vid kursstart.

Om kursen blir inställd

Får en viss kurs för få anmälningar (mindre en hälften av maxantal för specifik kurs) kan kursen komma att ställas in. Om så är fallet meddelas detta en vecka innan kursstart. Hela kursbeloppet återbetalas givetvis.

Vid många sena avanmälningar startar kursen som vanligt med ett färre antal deltagare. Amazing Dog kan komma att ta in reserver under de två första kurstillfällena. Senare än så tas ej nya ekipage in i aktuell kursgrupp.

© 2022 Amazing Dog – Anmälningsvillkor & kursregler.

Alla rättigheter förbehållna   / info@amazingdog.se